Al vostre servei des de 1986

Seguint l’experiència familiar de tres generacions en la indústria del suro, VVR s’estableix el 1986 com a una nova empresa a Cassà de la Selva (Girona). Centrada inicialment a oferir reparació i manteniment de maquinària per al sector surer, ràpidament diversifica els seus serveis i centra la seva activitat a oferir solucions integrals en productivitat industrial per a un ampli ventall de sectors.

Actualment, VVR es divideix en dues àrees especialitzades: VVR Industrial ofereix solucions integrals en maquinària, des de la construcció, reparació, trasllat i comercialització, tant de màquines noves com d’ocasió. VVR Tècnica és l’àrea més nova, en la qual aprofitem tota la nostra experiència i know-how per a oferir solucions a mida en prototipatge i disseny de nova maquinària, optimització dels processos productius, assessorament en seguretat i la introducció de sistemes d’eficiència energètica i sostenibles a través de calderes de biomassa.

Avui dia apliquem les nostres solucions en sectors tan diversos com la indústria del suro,  alimentària, metall, logística, reciclatge, forestal, construcció o àrids, entre altres, i ens fan confiança tant clients multinacionals com la petita i mitjana indústria del país.

Estem sempre al vostre servei per analitzar i proposar solucions a la vostres necessitats concretes. Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense cap compromís!

Vidal Vidal Roig
Rosa Maria Duran


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum